object0

Private label contactlenzen ook iets voor uw optiek?

Johan, van Johan Griffioen Brillen en Contactlenzen in Heerhugowaard, verkoopt nu al een aantal maanden maand- en daglenzen onder eigen merknaam. Hij vertelt over zijn ervaring met de private label contactlenzen van Trueblue Optics: Ze zijn kwalitatief goed en heel erg leuk qua prijs.Johan Griffioen Brillen Contactlenzen
Een groot voordeel van de private label lenzen is dat ze niet online verkrijgbaar zijn. Dit is goed voor de klantenbinding. De lens kan eigenlijk heel goed een Biofinity vervangen. Het is een technisch mooie lens met een aantrekkelijke inkoopprijs. Door de grote radius zuigt hij net even wat minder vast en hij pakt weinig vuil. We bieden de Private Label lens vaak aan als een klant problemen heeft met zijn of haar lenzen, maar nu ook steeds vaker als eerste keus paslens.’”, aldus Johan.
In de online portal is het mogelijk om het eigen private label te ontwerpen. De klanten reageren heel leuk op het eigen ontwerp. Het kon helemaal naar eigen huisstijl aangepast worden.”, zegt Johan.

johangriffioen logo contouren