object0

jtemplate.ru - free Joomla templates

Welkom bij TrueBlue Optics

Optiek groothandel TrueBlue Optics is al ruim 25 jaar de leverancier van onder andere contactlenzen, private label contactlenzen, vloeistoffen, lenshouders en cosmetica voor contactlensdragers en mensen met een gevoelige huid. Tot onze klantenkring behoren optiek speciaalzaken, oogarts-praktijken en aanpas-instituten verspreid door Nederland, Duitsland en België. Optiekgroothandel TrueBlue Optics heeft de exclusieve distributie rechten van alle door TrueBlue Optics verkochte producten in Nederland.

OpticPro Silicone Hydrogel Monthly

OpticPro Silicone Hydrogel maandlenzen

Verbeterde silicone hydrogel materiaal met high tech TangibleTM Hydra-Peg coating, wat dit het meest moderne maandlens op de huidige markt maakt. Klik hier om meer te lezen over deze maandlens of neem contact op voor het maken van een afspraak.

SwissLens

vlag zwitserlandCustom made contactlenzen met een ongelimiteerde aantal parameters. Hierdoor kunt u al uw cliënten voorzien van contactlenzen met de juiste parameters, een uitstekend draagcomfort en 100% reproduceerbaarheid.

Support your vision with Japanese Quality

SEED alle drieSEED 1dayPure Moisture
Wat maakt deze daglenzen nu uniek? Door o.a. het zelf ontwikkeld materiaalsoort SIB, het gebruik van zeewier extract, hoge watergehalte, aanpasbaar parametrsich ontwerp en nog veel meer. Lees hier meer over deze 1dayPure Moisture daglenzen.

Eye Care Cosmetics

30X30 YEUXEen uniek assortiment verzorgende en make-up producten, speciaal ontwikkeld voor contactlensdragers en/of mensen met een extreem gevoelige huid. Kijk snel hier voor het uitgebreide assortiment of vraag samples aan om het uit te proberen.

Catalogus

Productcatalogusaugustusvoorblad

Lenshouders en accessoires

SC108 Soft Grip lenshouder 5 kleurenGrootste assortiment lenshouders en accesoires van Nederland. Klik hier voor meer informatie.

Borne, Hofland Optiek

Hofland Optiek

 

 

 

 

 

 

 

Grotestraat 197
7622 GG Borne
074-2671356
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
www.hoflandoptiek.nl 

 

Hofland Optiek is al veertig jaar een begrip in de regio Twente, als het gaat om brillen en contactlenzen. Met vestigingen in Borne, Denekamp, Eibergen, Enschede, Losser en Oldenzaal is Hofland Optiek één van de grootste opticiens in Oost Nederland. Met maar liefst zeven optometristen, veertien contactlensspecialisten en onze Eye Care Cosmetics producten is een perfecte zorg voor uw ogen gegarandeerd. Maar ook voor de laatste fashion-trends bent u bij Hofland Optiek aan het juiste adres!