object0

jtemplate.ru - free Joomla templates

Welkom bij TrueBlue Optics

TrueBlue Optics is al ruim 25 jaar de leverancier van onder andere contactlenzen, vloeistoffen, lenshouders en cosmetica. Tot onze klantenkring behoren optiek speciaalzaken, oogarts-praktijken en aanpas-instituten verspreid door Nederland, Duitsland en België.

Kwalitatief goede lens, die ook een stukje exclusiviteit biedt

Logo Louis van Gelder
Merkbeleving en de goede prijs-kwaliteitverhouding zijn voor mij de belangrijkste redenen om Private label lenzen te verkopen.

SC300 een lenscase met een zomers tintje

SC300 OptiShade Lenshouder
Een moderne, leuke lenshouder geschikt voor zachte contactlenzen. Deze in verschillende kleuren verkrijgbare lenshouder is tot 01 juni aanstaande in de actie! Neem contact op met ons voor de actieprijs.

Uniek in Nederland!

TRU13380DIV OpticPro 155x85mm Daglenzen V3

Nieuwe en unieke vorm van private label. Wat is het, waarom en wat voor een lenzen?

Klik hier om meer te lezen of neem met ons contact op.

Eyecatchers

SC121 tot SCSC125 i design lenshouder31 Oktober is het Halloween. Leuk voor deze periode zijn deze grappige Halloween SC123 i-Design lenshouders. Klik hier voor meer informatie.

Private label contactlenzen ook iets voor uw optiek?

Johan Griffioen Brillen Contactlenzen
Johan, van Johan Griffioen Brillen en Contactlenzen in Heerhugowaard, verkoopt nu al een aantal maanden maand- en daglenzen onder eigen merknaam. Hij vertelt hier over zijn ervaring.

Ik wilde er gewoon meer mee doen

Eye Care Hoek bewerkt"De tijd dat consumenten een vergelijking alleen deden op prijs en product ligt ver achter ons"; aldus Chantal Ponsioen van Ponsioen Optiek uit Alphen a/d Rijn. Klik hier om de rest te lezen van het intervieuw met haar.

Catalogus

Productcatalogusaugustusvoorblad

Steeds meer pollen in de lucht

Eye Care Cosmetics producten hooikoorts Facebook

Er komen steeds meer pollen in de lucht. Bescherm en kalmeer uw ogen met onze Eye Care Cosmetics producten. Gebruik de Conditioning Mascara om de wimpers te ontdoen van stofdeeltjes en ze een helende en verzorgende filmlaag te geven. Hydrateer en kalmeer je ogen met 2 druppels Regard Lagon II in elk oog.

De Lenshouder van nu!

Moderne en super kleurrijke lenshouder.

SC108 Soft Grip Actie