object0

jtemplate.ru - free Joomla templates

Welkom bij TrueBlue Optics

Optiek groothandel TrueBlue Optics is al ruim 25 jaar de leverancier van onder andere contactlenzen, private label contactlenzen, vloeistoffen, lenshouders en cosmetica voor contactlensdragers en mensen met een gevoelige huid. Tot onze klantenkring behoren optiek speciaalzaken, oogarts-praktijken en aanpas-instituten verspreid door Nederland, Duitsland en België. Optiekgroothandel TrueBlue Optics heeft de exclusieve distributie rechten van alle door TrueBlue Optics verkochte producten in Nederland.

Uitbreiding parameters SEED 1dayPure Moisture voor Astigmatisme

1daypure for astigmatismDe parameters van de nieuwe SEED 1dayPure Moisture voor Astigmatisme is onlangs uitgebreid met een extra cilinder. Hierdoor kunt u nog meer clienten helpen met deze unieke daglens. Lees hier meer of bezoek de website van SEED.

Kwalitatief goede lens, die ook een stukje exclusiviteit biedt

Logo Louis van Gelder
Merkbeleving en de goede prijs-kwaliteitverhouding zijn voor mij de belangrijkste redenen om Private label lenzen te verkopen.

De Lenshouder van nu!

Moderne en super kleurrijke lenshouder.

SC108 Soft Grip Actie

Uniek in Nederland!

private label contactlenzen voorbeeld Louis van Gelder

Nieuwe en unieke vorm van private label contactlenzen. Wat is het, waarom en wat voor een lenzen?

Klik hier om meer te lezen over de private label contactlenzen of neem met ons contact op.

Wat heeft zeewier te maken met contactlenzen?

SEED Bold Sept18Kom dit en meer te weten bij onze stand tijdens de 5e editie van BOLD Optical Fair te Nijkerk (www.bold-opticalfair.nl).
Op zondag 9 en maandag 10 september aanstaande staan wij in restaurant “De Salentein” met onze unieke SEED 1dayPure Moisture daglenzen uit Japan. Nu al nieuwsgierig geworden, kijk dan snel op de website, www.seedlenzen.nl. Hopelijk tot 9 of 10 september aanstaande.

SC300 een lenscase met een zomers tintje

SC300 OptiShade Lenshouder
Een moderne, leuke lenshouder geschikt voor zachte contactlenzen. Deze in verschillende kleuren verkrijgbare lenshouder is tot 01 juni aanstaande in de actie! Neem contact op met ons voor de actieprijs.

SEED 1dayPure Moisture

NCC SEED 1DayPure MoistureMet trots introduceert optiekgroothandel TrueBlue Optics het Japanse Daglenzen merk SEED 1dayPure Moisture. Wat maken deze daglenzen nu uniek? Door o.a. het zelf ontwikkeld materiaalsoort SIB, het gebruik van alginezuur (zeewier extract), hoge watergehalte, aanpasbaar parametrsich ontwerp en nog veel meer. Lees hier meer over deze 1dayPure Moisture daglenzen.

Waterproof Volumising Mascara

Waterproof Volumising Mascara breedEr niet meer uitzien als een pandabeer na een huilbui of in de regen te hebben gefietst. Optiekgroothandel TrueBlue Optics en Eye Care Cosmetics introduceren de nieuwe Waterproof Volumising Mascara die u ook kunt gebruiken als u contactlenzen draagt en/of een gevoelige huid heeft. Testen? Neem dan snel contact met ons op.

Ik wilde er gewoon meer mee doen

Eye Care Hoek bewerkt"De tijd dat consumenten een vergelijking alleen deden op prijs en product ligt ver achter ons"; aldus Chantal Ponsioen van Ponsioen Optiek uit Alphen a/d Rijn. Klik hier om de rest te lezen van het intervieuw met haar.

Catalogus

Productcatalogusaugustusvoorblad

Bezoek ons op het NCC 2018

Logo NCC 2018 liggend def coloredEen nieuw merk daglenzen dat de moeite waard is om te ontdekken! Tijdens het NCC 2018 (standnr. 17) laten wij u graag kennismaken met de Japanse kwaliteitslenzen van SEED. Lees hier meer of bezoek de website van SEED.

Eyecatchers

SC121 tot SCSC125 i design lenshouder31 Oktober is het Halloween. Leuk voor deze periode zijn deze grappige Halloween SC123 i-Design lenshouders. Klik hier voor meer informatie.

Steeds meer pollen in de lucht

Eye Care Cosmetics producten hooikoorts Facebook

Er komen steeds meer pollen in de lucht. Bescherm en kalmeer uw ogen met onze Eye Care Cosmetics producten. Gebruik de Conditioning Mascara om de wimpers te ontdoen van stofdeeltjes en ze een helende en verzorgende filmlaag te geven. Hydrateer en kalmeer je ogen met 2 druppels Regard Lagon II in elk oog.

Private label contactlenzen ook iets voor uw optiek?

Johan Griffioen Brillen Contactlenzen
Johan, van Johan Griffioen Brillen en Contactlenzen in Heerhugowaard, verkoopt nu al een aantal maanden maand- en daglenzen onder eigen merknaam. Hij vertelt hier over zijn ervaring.